vensterbank
vensterbank

Natuursteen vensterbank

Een vensterbank van natuursteen maakt uw interieur helemaal af. Zowel voor binnen als voor buiten kan Peterse Natuursteen op maat gemaakte vensterbanken leveren. Die zijn ook nog eens in allerlei uitvoeringen en natuursteensoorten leverbaar.

Binnen vensterbank

Voor een binnen vensterbank worden vaak kalksteensoorten gebruikt zoals hardsteen. Maar hedendaags ook veel basalt en marmercomposieten. Van bijna elke natuursteensoort kunnen we vensterbanken maken. De behandeling kan gepolijst, gezoet, anticato en satinado zijn. Indien gewenst wordt de vensterbank ingemeten en geplaatst.

Binnen vensterbank uit marmer of graniet

Niet alleen kalksteensoorten verwerken we tot vensterbank. Natuurlijk kan men ook passend bij een keuken of eerder uitgevoerd haardplateau kiezen voor graniet of marmer. De vensterbank wordt ingemeten en precies op maat aangeleverd en geplaatst.

Buiten vensterbank

Een buiten vensterbank leveren wij ook, vaak heeft men het dan over een raamdorpel. Die raamdorpel moet passen bij de deurdorpel en die zijn vaak van hardsteen en soms van basalt gemaakt. Ook dergelijke bouwkundige elementen maken wij voor u op maat in onze eigen werkplaats.

Peterse Natuursteen levert in natuursteen, dat wat u nodig heeft en voor een schappelijke prijs

Neem vrijblijvend contact met ons op