Badkamer van Natuursteen

Baden in weelde is de uitdrukking. Met een badkamer van natuursteen is dat natuurlijk geen enkel probleem om dat te realiseren. Weinig andere materialen geven het effect van luxe en hebben de uitstraling die natuursteen heeft. Een natuursteen wandbekleding en een natuursteen wastafelblad maken de badkamer helemaal af.

Natuursteen als materiaal voor de badkamer

In de badkamer is een grote keuze uit verschillende natuursteensoorten voorhanden. Vaak kiest men voor de kalksteensoorten en marmers vanwege kleur en structuur. Graniet, kwartscomposiet of keramiek kan natuurlijk ook als men dat zou willen. Deze hebben het voordeel dat ze minder kwetsbaar zijn voor zeep, kalk en agressieve middelen. Zelfs splijtsteen in de vorm van kleine scherven kunnen worden toegepast. Er is altijd wel een steensoort en kleur te vinden die past bij uw smaak.

Badkamer van Natuursteen in verschillende uitvoeringen

Badkamers van natuursteen kan men op verschillende manieren maken, de afbeeldingen laten dat goed zien. Met kleine vierkante blokjes natuursteen, die de ronde vorm van het bad goed volgen. Met tegels van natuursteen die in allerlei soorten en maten te krijgen zijn, of met grote platen natuursteen die een hele wandhoogte kunnen beslaan. Het is allemaal mogelijk en vraagt allemaal om een gedegen advies van het natuursteen vak bedrijf dat Peterse Natuursteen is.

natuursteen badkamer