Grafstenen Boekel

Peterse Grafstenen Boekel worden vanuit Veghel geleverd. Alle plaatsen in deze gemeente worden door ons bezocht. Wij leveren gedenkstenen en zijn tot in detail op de hoogte van de verschillende voorschriften die er op de begraafplaatsen gelden. Dat hoort bij ons dagelijkse werk. Het ambachtelijk vakmanschap bij Peterse staat in een lange traditie. Wij bestaan vanaf 1905. Het verschil is goed te zien tussen een ambachtelijk op maat gemaakt werkstuk en een massa artikel. Bewerkte materialen komen tot leven dat geldt ook voor gedenkstenen, urnen en urnenstenen. Door de jarenlange ervaring kunnen we de kwaliteit waarborgen. Dat doen we vanuit onze kennis van het vak en liefde voor het vak. Voor u zijn gedenkstenen vaak een onbekend gebied waar u vaak nog nooit mee te maken heeft gehad. Dan is het prettig als u een deskundig advies kunt inwinnen. Daarbij kunnen wij van Peterse samen met u tot een prachtig eindproduct komen. Laat u overtuigen en maak een afspraak in onze gedenkteken showroom.

Algemene begraafplaats Gemeente Boekel De Raadstraat 5427 CL

Op de begraafplaats is een Calvarieberg aangebracht, daar zijn zoals gebruikelijk is ook de graven van de overleden geestelijken geplaatst. Ten Oosten van de Calvarieberg zijn de notabelen van de gemeente Boekel begraven.

Meer over Boekel

De naam Boekel komt van Beukeloo wat zoveel betekent als op zand gelegen beukenbos. Het was een arme streek in de Peel die tot gevolg had dat veel inwoners in het westen gingen werken in de seizoensarbeid.  Veel Boekelaaren emigreerden naar Wisconsin in de USA