Over ons

Geschiedenis

Bij Peterse Natuursteen is het ambachtelijke vakmanschap een al meer dan 100 jaar durende traditie. Ondanks alle huidige technologische ontwikkelingen, een ambacht waarin de menselijke hand het belangrijkste instrument is om natuursteen te perfectioneren.
Het ambachtelijke verfijningsproces is het zichtbare verschil tussen traditionele creatie en een massaproduct. Bewerkte materialen die zowel in ruwe als behandelde vorm tot leven komen en daardoor een unieke getuigenis van zeldzame schoonheid zijn.

Na drie generaties Peterse sinds 1905 is het echtpaar van Helvoirt die de continuïteit van het ambachtelijke vakmanschap koestert. Een klassieke traditie die onder andere in combinatie met andere materialen zoals glas, hout of rvs een nieuwe vorm van expressie en vormgeving voortbrengt.

Kennis, ervaring en liefde voor het vak

Door jarenlange ervaring, kennis en liefde voor het vak biedt Peterse Natuursteen producten die op uw wensen aansluiten. Kwaliteit staat daarbij in hoog in het vaandel. U bent bij Peterse Natuursteen aan het juiste adres voor een persoonlijk en vakkundig advies. Samen met de klant wordt er gewerkt aan schitterende eindproducten.

Kom eens langs

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u nog vragen? Kom dan gerust even langs om een kijkje te nemen.

werkplaats peterse

Onze werkplaats

Graveren grafsteen