Klanten over ons

Op deze pagina staan enkele bedankjes en beoordelingen van onze klanten. De beoordelingen zijn ingevuld op natuursteen-bedrijven.nl, een website waar consumenten bedrijven kunnen beoordelen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten of meer beoordelingen lezen? Ga dan naar ons profiel op natuursteenbedrijven. Klik rechts op de knop lees reviews of schrijf review en ga automatisch naar ons profiel.

  • Maarten van Bergen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    04-01-2018
    Het grafmonument van mijn vader is niet gemaakt en gelegd door Peterse. Maar nu het aan renovatie toe was wilden wij dit graag door hen laten doen. Zeker door de eerdere ervaringen die wij met hen hebben. Het monument is helemaal verwijderd, voorzien van een nieuwe en verstevigde fundering en weer netjes terug geplaatst. Het ziet er weer als nieuw uit. Weer een mooi stukje werk van Geert, Maja en hun team. Dank hiervoor. Ga zo door zou ik zeggen.
  • S. Beekmans v. Zandvoort

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    21-11-2017
    Zeer tevreden, hoe ze met ons meedachten, en de tijd ervoor namen,om na 30 jaar ,weer een hernieuwde steen te maken. Alles heel netjes gemaakt en geplaatst.
  • J. v Helvoirt-Jacobs

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    19-11-2017
    Wij hebben de grafsteen voor mijn vader laten plaatsen. Het is goed verzorgd, en netjes gemaakt. Zoals ik van ze gewend ben. Zéér tevreden.
  • Familie Van de Wetering

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    19-05-2017
    Goed advies, meedenken met onze wensen, goede uitleg van de mogelijkheden, afspraken nagekomen, mooie steen en keurig geplaatst, met andere woorden: heel tevreden.
  • familie Luijten

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    28-04-2017
    goede service en een perfecte afwerking van de afdekdekplaten
  • maria ineke johan.

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    06-03-2017
    Veel complimenten krijgen we,voor de mooie met hulp en zorg uitgezochte grafsteen Afspraken werden nagekomen . Groetjes.
  • Rob en iris

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    22-02-2017
    Wij zijn heel erg tevreden met de producten. Goede vriendelijk service die met he meedenkt. Voor de vensterbanken, raamsdorpels en deuromlijsting!
  • Fam Vos

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    16-11-2016
    Hartelijk dank voor het plaatsen van de grafsteen voor mijn man, ons pap en opa. Niet alleen dank voor het plaatsen, maar zeer zeker ook voor de tijd en aandacht die jullie aan ons besteed hebben. Het voelt goed!
  • Fam. Peeters Weem

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    20-09-2016
    Zeer tevreden over de afwerking en het plaatsen van de steen. Ziet er goed uit.
  • Maarten van Bergen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    14-09-2016
    Namens de erven van mevrouw Schuurmans wil ik jullie hartelijk danken voor het plaatsen van de grafsteen op het graf van onze tante. Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met jullie. Van het eerste gesprek, waarin geduldig werd geluisterd naar onze wensen, tot het uiteindelijke resultaat. Een gedenksteen waar onze tante trots op zou zijn. Wij willen jullie hartelijk danken voor de goede service.
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl
Menu